Simon_Soderqvist

Föreställning

En magisk show fylld av värme magi och humor.
Föreställningen fungerar oftast som finalen för kvällen.
En trolleriföreställning som likt mingelmagin involverar publiken men för alla samtidigt.

Mingelmagi

Låt showen bli en del av festen. Mingelmagi innebär att magikern går runt och trollar tillsammans med gästerna. De får själva testa att trolla bort kortlekar, få mynt att sväva och saker att dyka upp ur tomma intet.

mingelmagi
forelasning

Föreläsning

Från idé till AB via gatumagin i London tas publiken med på en resa inom kultur med upp och nedgångar, mirakel och magi. Trolla fram mynt och sedlar, läs tankar, få saker att flyga och mirakel att ske mitt framför näsan. Kursen består av allt från kroppsspråk till scenframställning och presentation.

Workshop

Vad skulle du göra om du kunde trolla?
Trolla fram mynt och sedlar, läs tankar, få saker att flyga och mirakel att ske mitt framför näsan. Kursen består av allt från kroppsspråk till scenframställning och presentation men har sitt fokus på det praktiska. Kursen vänder sig till alla åldrar och någon förkunskap behövs inte.

0028

Konferencier & Moderator

En konferenciär är vanligtvis en person som med hjälp av ord presenterar talare samt leder kvällen framåt. Men det kan även vara en magiker som gör allt detta fast med hjälp av trolleri. Detta binder samman underhållningen med konferenciären och skapar en magisk kväll.

Ballongfigurer

Vad skulle du skapa om du fick önska helt fritt? Vad sägs om en rosaprickig elefant med en grönblå blomma som svans? Om det går att önska så går det att skapa.
Här får barnen välja både färg och form för att sedan tillsammans med Simon se sina önskningar gå i uppfyllelse. I mån av tid får även barnen själv testa att både blåsa och vika sina egna figurer. Ballongfigurerna Rekommenderas för barn mellan 3-12 år.

9451