Boka konferencier

Konferencier

En magisk konferencier som ger ditt event det oväntade.

Boka konferencier

Genom att presentera din kväll med magi och kombinera kvällens budskap med underhållning så fångas publikens uppmärksamhet varje sekund. Dina gäster blir en del av eventet när fingerfärdighet varvas med publikinteraktion och humor.

 

Boka konferencier

15 års erfarenhet

Givetvis med den professionalitet och erfarenhet som ditt event förtjänar. Simon är utbildad inom scenframställning, beteendevetenskap och har över 15 års erfarenhet från magins värld.

Hyra trollkarl Stockholm

Superroligt!

Vi har anlitat Simon vid flera tillfällen för mässor och kundevent där han med mingelmagi och föreställningar har trollbundit våra kunder och medarbetare med sin skicklighet, det har varit superroligt. Vi kan varmt rekommendera Simon.

Marie Ögren, Askalon AB,

Hyra trollkarl Stockholm

Succé!

Jag blev riktigt nöjd med hans föreställning, vilket ledde till att vi frågade om han ville testa och trolla på ett chartertåg med speciellt inbjudna resenärer. Detta event blev en riktig succé! Där resenärer i alla åldrar fick åtnjuta trolleri på tåget. Rekommenderar verkligen Magikern Simon och hoppas kunna samarbeta inom snar framtid!

Seung-Mo Koo, Project Manager Partners, SJ AB

Hyra trollkarl Stockholm

Räddade festen

Simon Söderqvist är både underhållande och skicklig. Han räddade en stor vårfest i Arvika Östra församling för särskolan. Ett event som ingen glömmer, varken elever eller personal. Vi var över 70 häpna och glada i publiken.

Bengt Larne, Präst i Arvikapastorat.

Hyra trollkarl Stockholm

Kan fängsla alla åldrar!

Hade en vårfest för kommunens alla kooperativ, där Simon trollade och minglade för oss! Helt fantastiskt bra! Både barn och vuxna fick en föreställning som vi sent kommer att glömma! Otroligt att han kan fängsla alla åldrar!

Anna Bryntesson, Hagfors kommun

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent