Hyra magiker

Städer

Hyra magiker? Jag tar med allt som kan tänkas behövas i form av ljud, ljus, rekvisita och anpassar magin efter dina önskemål. Oavsett om det är ett företagsevent, ett kalas, ett bröllop eller något annat så är en trollkarl helt rätt!

Hyra magiker

Boka mig här

Hyra trollkarl Stockholm

Simon förgyllde julfesten

Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!!

Lina Rööhs, Barncancerfonden Västra

Hyra trollkarl Stockholm

Supernöjda!

Vi är supernöjda. Bra underhållning och ordning och reda i övrigt. Kan varmt rekommenderas oavsett om det är för barnkalas, 50-årspresent eller underhållning på firmafesten.

Jonas Wall

Hyra trollkarl Stockholm

Rekommenderas varmt

Simon förgyllde middagen i samband med Sonja Kovalevskydagarna för 130 matematikungdomar samt lärare vid Karlstads universitet. Vi kan varmt rekommendera Simon.

Maria Hellström Kull, Karlstads universitet

Hyra trollkarl Stockholm

Succé!

Jag blev riktigt nöjd med hans föreställning, vilket ledde till att vi frågade om han ville testa och trolla på ett chartertåg med speciellt inbjudna resenärer. Detta event blev en riktig succé! Där resenärer i alla åldrar fick åtnjuta trolleri på tåget. Rekommenderar verkligen Magikern Simon och hoppas kunna samarbeta inom snar framtid!

Seung-Mo Koo, Project Manager Partners, SJ AB

Vad säger våra kunder?

Simon förgyllde Barncancerfonden Västras julfest i Karlstad till stor glädje för både barn och vuxna. Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!!

Lina Rööhs
Barncancerfonden Västra

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent