Mäss-Magi

Upplevelsen av magi är som starkast när den är som minst förväntad.

Perfekta isbrytaren

Så när magi användas som ett socialt verktyg så blir det något mer än bara en underhållningsform. Det får det människor att samarbeta, diskutera och skratta tillsammans. Att erbjuda en trollkarl i din mässmonter är därför den perfekta isbrytaren och bryggan som behövs för att välkomna in nya kunder.

 

Mäss-Magi

Skräddarsy en magisk mässunderhållning

Simon har mångårig erfarenhet av eventförsäljning på mässor och vet vad som krävs för att locka nyfikna besökare till din monter. Skräddarsy en magisk mässunderhållning för att passa just ditt företag och din produkt.

Hyra trollkarl Stockholm

Superroligt

Vi har anlitat Simon vid flera tillfällen för mässor och kundevent där han med mingelmagi och föreställningar har trollbundit våra kunder och medarbetare med sin skicklighet, det har varit superroligt. Vi kan varmt rekommendera Simon.

Marie Ögren, Askalon AB,

Hyra trollkarl Stockholm

Succé!

Jag blev riktigt nöjd med hans föreställning, vilket ledde till att vi frågade om han ville testa och trolla på ett chartertåg med speciellt inbjudna resenärer. Detta event blev en riktig succé! Där resenärer i alla åldrar fick åtnjuta trolleri på tåget. Rekommenderar verkligen Magikern Simon och hoppas kunna samarbeta inom snar framtid!

Seung-Mo Koo, Project Manager Partners, SJ AB

Hyra trollkarl Stockholm

Häpna och glada

Simon Söderqvist är både underhållande och skicklig. Han räddade en stor vårfest i Arvika Östra församling för särskolan. Ett event som ingen glömmer, varken elever eller personal. Vi var över 70 häpna och glada i publiken.

Bengt Larne, Präst i Arvikapastorat.

Hyra trollkarl Stockholm

Helt fantastiskt bra!

Hade en vårfest för kommunens alla kooperativ, där Simon trollade och minglade för oss! Helt fantastiskt bra! Både barn och vuxna fick en föreställning som vi sent kommer att glömma! Otroligt att han kan fängsla alla åldrar!

Anna Bryntesson, Hagfors kommun

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent