Boka magiker Stockholm

Mingelmagi

Mingelmagi är den enklaste och renaste formen av trolleri.

Renaste formen av trolleri

Det behövs varken scen, mikrofon eller ljus utan det är magi som utförs tillsammans med åskådarna. Tricken går under benämningen close up-magi, micromagi eller street magic och kännetecknas av kortlekar, mynt och sedlar. Den är anpassningsbar efter de flesta förutsättningarna och framförs som ordet antyder oftast vid ett mingel eller runt borden. Det rekommenderas till första halvan av eventet och för sällskap större än 30 personer.

 

Boka magiker i Stockholm

Samarbeta, gissa och skratta

Mingelmagin får gästerna att samarbeta, gissa och skratta. Det skapar diskussioner när de får uppleva något tillsammans som de inte kan förklara. Genom att tidigt bryta isen och få gästerna på gott humör redan från start så lägger det tonen för ett magiskt event.

Hyra trollkarl Stockholm

Professionellt

Otroligt professionellt och smidigt.

Royale Karlstad

Hyra trollkarl Stockholm

WOW!

En proffsig trevlig kille som gav min 50-årsfest en guldkant och dessutom bemötte barnen på ett fantastiskt sätt. Mingeltrolleriet var otroligt och själva föreställningen…WOW…passar nog in överallt.

Ulrika Boqvist

Hyra trollkarl Stockholm

Kan varmt rekommendera Simon

Simon förgyllde middagen i samband med Sonja Kovalevskydagarna för 130 matematikungdomar samt lärare vid Karlstads universitet. Vi kan varmt rekommendera Simon

Maria Hellström Kull, Karlstads universitet

Hyra trollkarl Stockholm

Grym!

Grymmaste magiker jag sett live hittills!

Bengt Isberg

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent