Trollerikurs

Målet med kursen är att du med enkelhet ska kunna framför underhållande trolleritrick.

Trollerikurs med Simon

Du kommer få lära dig allt från att trolla bort en duk till att förvandla en sedel och få saker att flyga. Genom att lära sig tre av magins mest grundläggande tekniker så kan du sedan skapa mängder med egna trick.

Det är nästan lika många barn som vuxna som de senaste åren har velat lära sig att trolla. Därför har jag satt ihop det ett program som ska passa alla. Underhållningsformen går under kategorin infotainment och anpassas efter ålder och intressen.

 

Boka trollerikurs

Skräddarsydd kurs

Jag har tidigare utbildat företag, skolor och privatpersoner i magins konst och varje uppdrag har olika förutsättningar. Så hör gärna av dig med dina önskemål så skräddarsyr vi något som passar dig.

Hyra trollkarl Stockholm

Simon förgyllde julfesten

Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!! Helt fantastiskt, roligt, överraskande och trollkonster så man tappar hakan.

Lina Rööhs, Barncancerfonden Västra

Hyra trollkarl Stockholm

Man tappar hakan

Helt fantastiskt, roligt, överraskande och trollkonster så man tappar hakan.

Västra 3S Säffle Service Support AB

Hyra trollkarl Stockholm

Bra underhållning!

Vi är supernöjda. Bra underhållning och ordning och reda i övrigt. Kan varmt rekommenderas oavsett om det är för barnkalas, 50-årspresent eller underhållning på firmafesten.

Jonas Wall

Hyra trollkarl Stockholm

Fem plus!

Jag fick en oslagbar 50-års present -magikern Simon- Fingerfärdig, rolig, mycket underhållande med härlig timing. En toppenkväll helt enkelt och riktigt riktigt bra magi. fem plus av mej eftersom man inte kan ge högre. Jag har bara ett råd – boka honom!!

Rikard Ohlin

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent