Digital föreställning

Onlineföreställning

Onlineföreställning som skapar mirakel

En show inspirerad av det bästa från close up-magi och tankeläsning, med en twist. Showen har gjorts om från grunden för att upplevas så nära som möjligt trots att skärmen kommer i mellan. Genom att skapa en helt interaktiv upplevelse så kommer magin närmare än den någon sin varit. Det innebär att dina gäster, vänner eller kollegor själva kommer kunna skapa mirakel.

Upplev trolleri från första parkett när du låter magin ske i dina egna händer. I år firar modern magi hundra år.  Det hyllar Simon genom att skapa en helt ny digital föreställning. En virtuell och pandemisäkrad show inspirerad av det bästa från mingelmagin och trolleriföreställningen.

 

En digital föreställning

Flerdimensionell

Föreställningen blir även flerdimensionell när publiken med hjälp av rekvisita från deras eget hem skapar magin mitt framför näsan, i sina egna händer.

Hyra trollkarl Stockholm

Professionellt

Otroligt professionellt och smidigt.

Royale Karlstad

Hyra trollkarl Stockholm

WOW

En proffsig trevlig kille som gav min 50-årsfest en guldkant och dessutom bemötte barnen på ett fantastiskt sätt. Mingeltrolleriet var otroligt och själva föreställningen…WOW…passar nog in överallt.

Ulrika Boqvist

Hyra trollkarl Stockholm

Fem plus

Jag fick en oslagbar 50-års present -magikern Simon- Fingerfärdig, rolig, mycket underhållande med härlig timing. En toppenkväll helt enkelt och riktigt riktigt bra magi. fem plus av mej eftersom man inte kan ge högre. Jag har bara ett råd – boka honom!!

Rikard Ohlin

Hyra trollkarl Stockholm

Skickligt trolleri

Simons föreställning skapande ett välstrukturerat kalas där barnen var samlade, lugna och intresserade. Skickligt trolleri blandat med humor, många skratt och wow. Toppenupplevelse, uppskattad av stora och små. Tack!

Somayeh Olofgörs

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent