Boka trollkarl Stockholm

Om Simon

Simon Söderqvist är trollkarlen som med inspiration från gatukonstnärer, sin fascination för fingerfärdighet och intresset för beteendepsykologi skapat magi.

Så började det

Simon Söderqvist

Jag var runt 9 år när jag första gången såg close up magi. Detta var en gatufestival på Irland. En trollkarl stod bara meter ifrån mig och trollade in en signerad sedel i en av citronerna som låg på bordet framför honom.

Runt omkring sig hade han turister från hela världen som stod i en halvcirkel och fascinerades av hans fingerfärdighet. Efteråt gick jag fram och pratade med honom. Det var där min resa började.

Boka trollkarl i Stockholm

Så började det

Jag var runt 9 år när jag första gången såg close up magi. Detta var en gatufestival på Irland. En trollkarl stod bara meter ifrån mig och trollade in en signerad sedel i en av citronerna som låg på bordet framför honom.

Runt omkring sig hade han turister från hela världen som stod i en halvcirkel och fascinerades av hans fingerfärdighet. Efteråt gick jag fram och pratade med honom. Det var där min resa började.

Vad säger våra kunder?

Simon förgyllde Barncancerfonden Västras julfest i Karlstad till stor glädje för både barn och vuxna. Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!!

Lina Rööhs
Barncancerfonden Västra

27

års erfarenhet

99 +

föreställningar

10 000

publiksiffror

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent