Ballongfigurer

Ballongfigurer sätter kulör på ditt event med glädje och rörelse.

Barnens fantasi släpps fri

Genom att låta barnen själva få välja färg och form skapas en underhållningsform där allt kan hända. För det är när barnens fantasi släpps fri som de mest magiska ögonblicken skapas.

 

Ballongfigurer med Simon

Upp till 12 år

Ballongerna kan anta vilken form som helst. En hund på en hatt, en giraff med en blomma eller kanske ett äkta sjörövarsvärd. Ju fler ballongfigurer desto bättre och det passar till alla barn upp till 12 år.

Hyra trollkarl Stockholm

Passade både stora och små!

Toppenframträdande från scen som passade både stora och små! Och till barnens lycka dessutom ballonghundar och andra figurer som gjorde vårt event färgglatt.

Nynäshamns Stadskärneförening

Hyra trollkarl Stockholm

Superbra!

Söndag 15 januari besökte Simon hos på AkzoNobel och vår julgransplundring för andra året i rad med både föreställning och att göra ballongfigurer till alla barn. Det var mycket uppskattat både ifrån barn och vuxna. Kan verkligen rekommendera att boka Simon, han är superbra.

Annica Edström, AkzoNobel

Hyra trollkarl Stockholm

Minne för livet

Gjorde dotterns femårskalas till ett minne för livet

Christina Nordling

Hyra trollkarl Stockholm

Grym trollkarl!

En fantastisk go människa som verkligen ser och lyssnar på barnen. Ska ni ha en grym trollkarl så boka Simon! Tack snälla du för att du kom till oss. Kramar från Värmskogs Friskola.

Marie Axelsson, Värmskogs Friskola

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent