Hyra trollkarl Stockholm

Tjänster

Alla uppskattar underhållning på festen eller företagseventet. När ni bokar Simon Söderqvist till ert event kan ni enkelt välja mellan föreställning, mingelmagi eller skräddarsy ditt egna upplägg.

Hyra trollkarl i Stockholm

Mina tjänster

Häng med hemifrån

Onlineföreställning

En kombination av engelsk gatumagi, fingerfärdighet och värmländsk charm. Garanterat fri från speglar, bakgrundsdansare och djur.

Vad säger våra kunder?

Simon förgyllde Barncancerfonden Västras julfest i Karlstad till stor glädje för både barn och vuxna. Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!!

Lina Rööhs
Barncancerfonden Västra

Hyra trollkarl Stockholm

Simon förgyllde julfesten

Vi är oerhört tacksamma och enormt nöjda, det blev mycket skratt och en hänförd publik försökte hänga i svängarna… Stort tack, bästa Simon!!

Lina Rööhs, Barncancerfonden Västra

Hyra trollkarl Stockholm

En riktig succé!

Jag blev riktigt nöjd med hans föreställning, vilket ledde till att vi frågade om han ville testa och trolla på ett chartertåg med speciellt inbjudna resenärer. Detta event blev en riktig succé! Där resenärer i alla åldrar fick åtnjuta trolleri på tåget. Rekommenderar verkligen Magikern Simon och hoppas kunna samarbeta inom snar framtid!

Seung-Mo Koo, Project Manager Partners, SJ AB

Hyra trollkarl Stockholm

Kan fängsla alla åldrar

Hade en vårfest för kommunens alla kooperativ, där Simon trollade och minglade för oss! Helt fantastiskt bra! Både barn och vuxna fick en föreställning som vi sent kommer att glömma! Otroligt att han kan fängsla alla åldrar!

Anna Bryntesson, Hagfors kommun

Hyra trollkarl Stockholm

WOW!

En proffsig trevlig kille som gav min 50-årsfest en guldkant och dessutom bemötte barnen på ett fantastiskt sätt. Mingeltrolleriet var otroligt och själva föreställningen…WOW…passar nog in överallt.

Ulrika Boqvist

  • Få tips och inspiration!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Boka trollkarl

Den självklara magikern för ert företagsevent