VEM ÄR SIMON?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Söker du underhållning till din fest?

Alla uppskattar underhållning på festenen eller företagseventet. När ni bokar Simon Söderqvist till ert event kan ni enkelt välja mellan föreställning, mingelmagi eller skräddarsy ditt egna upplägg. Jag tar med allt som kan tänkas behövas i form av ljud, ljus, rekvisita och anpassar magin efter dina önskemål. Oavsett om det är ett företagsevent, ett kalas, ett bröllop eller något annat så är en trollkarl helt rätt!

FÖRESTÄLLNING

En magisk show fylld av värme magi och humor.
Föreställningen fungerar oftast som finalen för kvällen.
En trolleriföreställning som likt mingelmagin involverar publiken men för alla samtidigt.

 

Hyr en trollkarl

Trolleriföreställningen är en 30 minuter show för alla åldrar där close up-magi blandas med humor, värme, charm och fingerfärdighet. Genren är från början engelsk gatumagi och består av klassisk trolleri med improvisation och interaktion. Med det menas att frivilliga från publiken kommer vara en del av föreställningens utformning. Tricken i sig är noga utvalda och är de jag själv anser vara några av världens bästa trolleritrick för publiker mellan 10 – 300 personer.

MINGELMAGI

Låt showen bli en del av festen. Mingelmagi innebär att magikern går runt och trollar tillsammans med gästerna. De får själva testa att trolla bort kortlekar, få mynt att sväva och saker att dyka upp ur tomma intet.

Boka en trollkarl

Close up magin är mindre till utformningen men minst lika spektakulär som den större föreställningen. Esset i close up är nämligen att det sker på riktigt nära håll tillsammans med gästerna, till exempel under ett mingel. En form av magi där gästerna själva får testa, undersöka, och diskutera tillsammans. Detta skapar en magisk stämning i rummet där alla har varit med om en upplevelse men ingen har samma förklaring. Efter mer än tio års erfarenhet av magi är tricken noga utvalda och består av kort, mynt, sedlar och egentligen allt som får plats i en åskådares händer.

KONFERENCIER

En konferenciär är vanligtvis en person som med hjälp av ord presenterar talare samt leder kvällen framåt. Men det kan även vara en magiker som gör allt detta fast med hjälp av trolleri. Detta binder samman underhållningen med konferenciären och skapar en magisk kväll.

Boka en trollkarl